Waterschap Noorderzijlvest zoekt jeugdbestuurder (14 – 17 jaar)

 Het Technasium van de Lindenborg heeft al jaren een aantal goede projecten gedaan met waterschap Noorderzijlvest. Zij hebben ons nu benaderd met een vraag. Ze zijn namelijk op zoek naar een nieuwe jeugdbestuurder. Bijna ieder waterschap in Nederland heeft een jeugdbestuurder en de huidige jeugdbestuurder van Noorderzijlvest stopt op 1 april 2018.

Een jeugdbestuurder denkt mee over de activiteiten die voor jongeren georganiseerd worden. Denk aan gastlessen, schoolprojecten en open dagen. Daarnaast adviseert een jeugdbestuurder het waterschap over het benaderen en betrekken van jongeren bij het waterschapswerk. Je praat dan met politici en andere jeugdbestuurders over water. Uiteraard staat er ook een hoop tegenover. Je krijgt o.a. een onkostenvergoeding en het staat natuurlijk goed als bestuurservaring op je cv.

Wil je weten wat een jeugdbestuurder nog meer doet, neem dan een kijkje op https://www.noorderzijlvest.nl/organisatie/bestuur/jeugdbestuurder/

Ben je geïnteresseerd om jeugdbestuurder te worden? Stuur dan een e-mail naar educatie@noorderzijlvest.nl of plaats een bericht op Facebook @Noorderzijlvest. Je wordt dan eerst uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.